GREENO Herbal Pad vs Pad BiasaJeng.. Jeng.. Jeng..Apa kata jom kita buat uji kaji perbandingan antara

Pad RATU GREENO HERBAL PLUS (Normal Flow)
Dengan
Pad biasa (Heavy Flow)Kesemua gambar selepas ini di sebelah KIRI adalah Pad GREENO Herbal Plus dan di sebelah KANAN adalah Pad Biasa.
  

Cuba lihat ditengah kedua-dua pad dimana ianya bewarna biru bukan.. tapi perbezaan kedua-dua ini kita akan lihat pada gambar yang akan datang. Bagi yang dah beli Pad GREENO Herbal Plus cuba buat perbandingan pad ini dengan pad yang biasa anda gunakan dulu…. mana yang lebih lembut dan nipis??? Terbukti Pad GREENO Herbal Plus sangat lembut dan nipis…!!! 

Jom kita mulakan uji kaji Purata sehari wanita kedatangan haid pada hari-hari awal adalah 50ml. Kita gunakan dulu sebanyak 35ml dan bakinya kita guna kemudian.

Curahkan air 35ml tadi ke atas Pad GREENO Herbal Plus dan juga 35ml air ke atas Pad Biasa

Letakkan tisu pada di atas kedua-dua pad tersebut…..kemudian letakkan kedua-dua belah tapak tangan di atas pad ni dan tekan dengan kuat secara serentak.

Nah cuba kita perhatikan.... Apa yang boleh anda nampak…… 
Pad GREENO Herbal Plus masih kekal kering dan manakala Pad biasa yang sering anda gunakan basah lencun….

Perhatikan perbezaan pada tisu kedua-dua pad.. Pad GREENO Herbal Plus bebas bahan pewarna manakala pad biasa terdapat pewarna biru iaitu chemical yang digunakan sebagai hiasan sahaja tanpa ada aper-aper peranan…

Jom kita buat operation ke atas pad ini….kita buka lapisan demi lapisan…
Dalam Pad GREENO Herbal Plus terdapat anion strip. Anion strip ni banyak function…salah satunya menarik semua darah-darah yang dah lama berketul dan melekat kat dinding rahim kita tu yang mana selama ini menyebabkan sakit perut/senggugut. Manakala pad biasa terdapat lapisan yg dikatakan kapas…betul ker kapas??? Jom operate lagi…
Lihat….!!! lapisan yang ada dalam kedua-dua pad ini. Pad GREENO Herbal Plus selepas dibuka lapisan kapas terdapat satu lagi lapisan iaitu gel dan pad biasa ada lapisan kapas lagi…paling best gel dalam tu diperbuat daripada ekstrak tumbuhan..!!
Untuk buktikan pad mana yang sebenarnya yang menggunakan kapas jom lihat lagi….
Ambil sedikit cebisan kapas daripada kedua-dua pad tadi….sediakan 2 cawan berisi air. Aturan cawan sama ikut susunan pad tadi.
Masukkan cebisan kapas tu dalam cawan berisi air tadi.

Kacau cawan pertama dan angkat cebisan kapas daripada Pad GREENO Herbal Plus. Ternyata ianya kapas dan gel yang boleh dilihat.

Kacau cawan kedua pula dan angkat cebisan kapas. Didapati kapas telah hancur dan mengembang sebati dengan air…TAHUKAH ANDA BAHAWA IANYA BUKAN KAPAS TETAPI KERTAS KITAR SEMULA YANG TELAH DINYAH TOKSIN DAN WARNA…..

Seterusnya kita uji daya serapan pula.  Gulungkan lapisan gel Pad GREENO Herbal Plus tersebut…manakala pada pad biasa gulungkan lapisan yang dikatakan kapas tadi…

Masukkan gulungan tadi dalam cawan berisi air.

Air telah diserap semuanya oleh gel Pad GREENO Herbal Plus sedangkan pad biasa.. air tidak mampu diserap lagi…ingat tak di awal tadi dalam picagari kita guna 35ml sahaja air dan ada baki lagi 15ml kan.
Tapi dalam kedua-dua cawan ni lebih daripada 15ml air digunakan iaitu 100ml lagi…ternyata Pad GREENO Herbal Plus lebih kuat daya serapan. Sebab tu rata-rata pelanggan menggunakan sekeping sahaja pad ni untuk 12 jam…sebab rasa kering sepanjang hari…ikut pengalaman sesiapa yang dah menggunakan pad ini…period hanya datang dalam 5 hari sahaja…2 hari pertama aliran darah akan banyak dan akan beransur sedikit pada hari ke 3, ke 4 dan ke 5. Pada 2 hari pertama tukarlah pad anda setiap 4 jam…

Jom kita terbalikkan cawan pula…cawan Pad GREENO Herbal Plus ter nyata boleh diterbalikkan…tapi tidak bagi cawan satu lagi…
 Ini kerana gel yang terdapat pada Pad GREENO Herbal Plus mampu menyerap cairan bertindak secara satu aliran sahaja…manakala pad biasa secara dwi aliran iaitu masuk dan keluar semula…buktinya pernah tak anda alami pad biasa yang dipakai…bila kita duduk kita rasa basah dan sangat tak selesa…ini kerana cairan yang ditampung tu bila kita duduk ianya akan keluar semula.

haa…cuba lihat keadaan pad biasa tu…hancurkan. Satu lagi yang best pasal gel Pad GREENO Herbal Plus ni.. cuba ambil sedikit gel tu dan  letak atas tangan…kemudian gosokkan.. gel tersebut akan hilang dan tangan pun tak basah. Inilah hebatnya PAD GREENO HERBAL PLUS…

“ANDA FIKIR….ANDA BUAT…. ANDA DAPAT”
JOM TUKAR KEPADA PRODUK YANG LEBIH SELAMAT!!!!
 

1 comment: